AV-demonstratie en BHV-alert en instructie

Op vrijdag 23 september en maandag 26 september vinden er speciale AV-demonstraties en BHV-alerts en instructies plaats.

AV-demonstratie

Tijdens de AV-demonstratie is er een medewerker van AV-dienst aanwezig en kunt u oefenen met de bediening van de AV-apparatuur.

De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

·     het gebruik van de beamer;
·     het geluid - de verstaanbaarheid in de zaal en de omgang met microfoons;
·     het gebruik van het (vereenvoudigde) bedieningspaneel;
·     wat te doen als u er niet uitkomt.

 

BHV-alert en instructie

Speciaal voor (gast)docenten, hoofddocenten en hoogleraren is een BHV-alert ontwikkeld. De Universiteit Leiden acht het van groot belang dat iedereen die zich in de gebouwen bevindt, op de hoogte is van de veiligheidsprocedures. De BHV-alert wijst de docenten op de taken die zij moeten ondernemen tijdens ontruimingen, daar zij mede de verantwoordelijkheid dragen om studenten veilig mee naar buiten te begeleiden.

Vooral voor avonddocenten is deze informatie belangrijk, omdat er ’s avonds minder BHV’ers in de gebouwen aanwezig zijn. De instructies worden tijdens de bijeenkomst dan ook toegelicht. Uw arbocoördinator kan uw vragen beantwoorden.

De website www.ontruiming.leidenuniv.nl geeft online instructies over ontruimingen van universitaire gebouwen.

 

Datum en Locaties

De instructies vinden plaats in het KOG:

Vrijdag 23 september van 12.00-13.00u in zaal C022 en maandag 26 september van 12.00-13.00u in zaal B020. U kunt binnenlopen zonder afspraak.

Laatst Gewijzigd: 15-09-2016