EK-pool 2016

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat Duitsland zich tot wereldkampioen voetbal mocht laten kronen. Dat betekent dat het volgende grote toernooi al weer voor de deur staat. Het EK in Frankrijk deze keer. Een bijzonder EK want Nederland is niet van de partij. Dit jaar dus geen oranje straten, geen oranje vlaggetjes, geen oranje tompoezen….kortom geen oranje gekte.

Ondanks het ontbreken van Oranje belooft het toch een bijzonder interessant toernooi te worden. Zijn de Duitsers in staat ook de Europese titel binnen te slepen? Neemt Spanje revanche op het voor hen desastreus verlopen WK? Kan de nummer 1 van de FIFA-ranglijst, België, de hooggespannen verwachtingen waar maken of gaan de Rode Duivels aan de druk ten onder? Weet Frankrijk, net als in 1984 en 1998, het thuisvoordeel uit te buiten? Of weet er toch een ander land de titel in de wacht te slepen? 

Genoeg ingrediënten om wat ons betreft een traditie in stand te houden.
Net als bij voorgaande toernooien wordt er daarom ook dit keer een facultaire pool georganiseerd. Opzet van de pool is gelijk aan voorgaande edities en ook dit jaar streven we er naar om dagelijks tussenstanden, voorzien van volstrekt irrelevante achtergrondinformatie, te verzorgen.

Stuur het inschrijfformulier uitlerlijk donderdag 9 juni op naar Erik Kien of Rob Hogeboom.


Laatst Gewijzigd: 26-05-2016