Nieuw: Academia Beeld en Geluid

Online toegang tot duizenden uren streaming content, geselecteerd uit de archieven van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Naast journaals en actualiteitenprogramma's bestaat de selectie uit Polygoon-journaals, overheidsvoorlichtingsfilms, documentaires en reportages. Downloaden en kopiëren is niet toegestaan. Het materiaal mag gebruikt worden voor onderwijsdoeleinden.

Als u alleen wilt zoeken naar audiovisuele bronnen en dossiers of de snijmachine wilt gebruiken om fragmenten bij te snijden, hoeft u niet in te loggen (tab Zoeken). Als u meer wilt, zoals materialen bewaren, ordenen, delen of bewerken met de montagemaker of dossiermaker log dan in op Academia via SURFconext met uw medewerkersaccount. U maakt dan eerst een eigen profiel met een nickname en krijgt dan een persoonlijke omgeving (tab Mijn werkplek).

Zie voor hulp en ondersteuning onder de tab Hulp op de site de onderwerpen handleiding Academia of de powerpointpresentatie en de onderwerpen Hoe embed ik een video in Blackboard 9.1 en Toevoegen van een videolink aan een (PowerPoint)-presentatie.

Er kan geen garantie worden gegeven dat de licentie in 2018 wordt verlengd. Eind 2017 wordt hierover een besluit genomen.

Voor vragen kunt u terecht bij ECOLe.


Laatst Gewijzigd: 07-02-2017