Research Seminar over Turnaround, Rescue & Insolventie

bResearch Seminar over Turnaround, Rescue & Insolventie

Vrijdag 12 december 2014 – 14:00-17:00 uur
Zaal A0.51, Kamerling Onnes gebouw, Steenschuur 25, Leiden 

Het Turnaround, Rescue & Insolvency Team (TRI Leiden ) van de afdeling Bedrijfswetenschappen organiseert op vrijdag 12 december een Research Seminar. De middag geeft inzicht in lopende onderzoeksprojecten op het vlak van turnaround, rescue & insolventie die mogelijk raakvlakken kunnen hebben met uw eigen onderzoek, adviespraktijk of interesse.

Sprekers zijn onder meer professor Bob Wessels, Bernard Santen en Lynette Janssen. Tevens komt professor Parsa spreken over zijn onderzoek naar ‘a business perspective on corporate insolvency: why restaurants fail’. Professor Parsa is hoogleraar Lodging Management aan Denver University, hij is in het bijzonder geïnteresseerd in business insolvency, corporate social responsibility en pricing.

Medewerkers, studenten en andere belangstellenden zijn vanaf 14:00 uur van harte welkom in zaal A0.51. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel. Presentaties, met uitzondering die van professor Parsa, zijn in het Nederlands. Toegang is gratis, graag aanmelden voor 8 december via info@tri-leiden.eu


Laatst Gewijzigd: 04-12-2014