Jean-Pierre van der Rest nieuwe UHD afdeling Bedrijfswetenschappen

Per 1 september 2014 is dr. Jean-Pierre van der Rest aangetreden als fulltime UHD van de afdeling Bedrijfswetenschappen.

Hij zal samen met prof. dr. Jan Adriaanse leiding gaan geven aan de afdeling.

Dr. Van der Rest was de afgelopen jaren werkzaam als directeur van het onderzoekscentrum van Hotelschool The Hague. Dit centrum heeft diverse successen gevierd waaronder publicaties in de British Journal of Management, International Journal of Human Resources en Journal of Strategic Marketing. Hij was jarenlang onderwijsmanager en gaf les in de vakken marketing , finance en accounting.

Internationaal is dr. Van der Rest in zijn vakgebied zeer actief. Zo is hij onder meer de associate editor voor Cornell Hospitality Quarterly en voor International Journal of Revenue Management. Als Lector ontving hij in 2012 in de Verenigde Staten een Best Conference Paper Award.

Voor de afdeling Bedrijfswetenschappen gaat dr. Van der Rest de vakken marketing en strategisch management verzorgen. Ook zal hij samen met prof. Adriaanse het boek “Turnaround Management and Bankruptcy: a research companion” bij Routledge uitgeven. Dr. Van der Rest economie en promoveerde aan Oxford Brookes University (VK).


Laatst Gewijzigd: 08-09-2014