Informatie training leer studeren

Op zaterdag 17 december 2016 organiseren de studieverenigingen JFV Grotius en CoDe, in samenwerking met LLP, wederom de training Leer Studeren. De training wordt verzorgd door John Cliteur, oprichter van Purple Monkey Breinonderwijs en schrijver van de boeken Breinwijzer en Leer Leren.

Voor bijna iedereen geldt dat er winst te behalen valt door de werking van het brein te leren kennen en gebruik te maken van de inzichten die dat oplevert. Tijdens de training leer je hoe je overzicht kunt houden in studiestof, structuren en verbanden zichtbaar kunt maken, betere aantekeningen kunt maken in de vorm van mindmaps, sneller kunt lezen met meer begrip en hoe je beter kunt onthouden. Er wordt geoefend met herkenbare stof uit jullie studie. 

De kosten voor deelname aan deze dag bedragen € 25,- per persoon. Dit is inclusief een setje Stabilo stiften en papier ten behoeve van het mindmappen. 

Datum : 17 december 2016
Tijd : 09.30-17.00 uur
Locatie : Kamerlingh Onnes Gebouw, Steenschuur 25, Leiden, zaal C.131
Kosten : € 25,- per persoon

Zelf meenemen:

  • het studieboek Beginselen van het Nederlandse staatsrecht, A.D. Belinfante & J.L. de Reede/L. Dragstra e.a. (bij voorkeur meest recente druk of evt. oudere druk)

  • smalle (gele) markeerstift

Inschrijving kan tot woensdag 14 december 2016. De betaling moet op die dag binnen zijn.

Inschrijven kan via deze link

Ter bevestiging van je inschrijving ontvang je een mail met daarin de gegevens voor je betaling.

NB. Minimum aantal betalende deelnemers: 51 studenten, op basis van ontvangen betalingen. Als de training geen doorgang vindt, krijg je daarvan zo spoedig mogelijk bericht. Het inschrijfgeld wordt dan teruggestort op het bankrekeningnummer waarvan het inschrijfbedrag is betaald.

Laatst Gewijzigd: 29-11-2016