Leiden Law School lanceert applicatie Usis Student

Op maandag 5 september 2016 lanceert de Universiteit Leiden de applicatie uSis Student. 

uSis Student is een dashboard variant van uSis die vanuit een vereenvoudigde omgeving informatie geeft in de status van je opleiding, behaalde cijfers, de vakken waarvoor je bent ingeschreven en jouw persoonlijke rooster (dag- en weekoverzicht). Ook in- en uitschrijven voor hoorcolleges, werkgroepen en tentamens is zeer eenvoudig. uSis student geeft alleen de echt noodzakelijke informatie in een gebruiksvriendelijke omgeving.

uSis Student

- is sneller
- vereist minder "klikken"
- en is dus eenvoudig en makkelijk in gebruik.

uSis Student op proef bij onze faculteit

In eerste instantie is uSis student alleen beschikbaar voor bachelor- en masterstudenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. We hebben jullie ervaringen nodig om tot een nog betere versie te komen. We willen tevens toetsen hoe de techniek zich houdt bij grotere studenten aantallen. Het is goed daarbij te weten dat bij calamiteiten (uSis Student doet het niet) nog altijd gebruik kan worden gemaakt van de reguliere uSis applicatie. Medio oktober willen we aan álle studenten uSis student beschikbaar stellen.

Vragen?                                                                              

Voor technische vragen kunnen jullie terecht bij de ISSC Helpdesk. Voor inhoudelijke vragen (cijfers, vakken en rooster) bij het OIC van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Suggesties voor verbetering kunnen jullie mailen naar info@law.leidenuniv.nl


Laatst Gewijzigd: 05-09-2016