Word digitaal adviseur van de Universiteit Leiden

Wil jij zo nu en dan je licht laten schijnen over de universitaire restaurants en andere voorzieningen? Word dan lid van het digitale universiteitspanel. Daarmee start een pilot.

Ideeën, behoeften en wensen

Het doel van dit panel is om beter inzicht te krijgen in de ideeën, behoeften en wensen van medewerkers en studenten. Met de resultaten kan de Universiteit Leiden haar dienstverlening verbeteren. Jouw mening is hierbij cruciaal.

Het Universiteit Leiden Panel is een initiatief van het Universitair Facilitair Bedrijf (UFB). Onderwerpen als de universitaire restaurants en facilitaire voorzieningen kunnen aan de orde komen in het panel, maar ook bijvoorbeeld Arbo, Bedrijfshulpverlening en andere onderwerpen. Met het feit dat bepaalde onderwerpen alleen voor medewerkers of alleen voor studenten relevant zijn, wordt rekening gehouden.


Zo nu en dan een enquête invullen

Digitale adviseurs van het Universiteit Leiden Panel worden periodiek gevraagd om een enquête van meestal vijf en hooguit tien minuten in te vullen. Met de resultaten kan de  universiteit haar dienstverlening verbeteren en faciliteiten nog meer toesnijden op de wensen en verwachtingen die onder studenten en medewerkers leven.

Aanmelden

Voor het Universiteit Leiden Panel is een speciale website gemaakt. Daar kunnen aspirant adviseurs zich aanmelden en straks de enquêtes invullen. Dit is ook de plaats waar de onderzoeksresultaten na analyse worden gepubliceerd. 

Deelnemende studenten kunnen punten sparen en deze inwisselen voor een leuke prijs.

Meld je nu aan, de eerste enquête komt al in mei beschikbaar. Deze heeft betrekking op cateringfaciliteiten.

Laatst Gewijzigd: 17-05-2016