Word digitaal adviseur van de Universiteit Leiden

Wilt u meepraten en -denken over de faciliteiten van de Universiteit Leiden? Meld u dan nu aan voor het Universiteit Leiden Panel, dat in mei gaat proefdraaien.

Korte digitale enquêtes

Het Universitair Facilitair Bedrijf (UFB) zoekt medewerkers die periodiek een korte digitale enquête willen invullen over de universitaire restaurants, cafés en andere voorzieningen, zoals kopieerapparaten, postvoorziening en bedrijfshulpverlening. Dit kost u per keer 5 à 10 minuten. Met de uitkomsten kan de universiteit haar dienstverlening verbeteren en nog meer toespitsen op de wensen van u, de klant. Uw mening is dus cruciaal.

Wat vindt u van de dienstverlening van het UFB?

Wat vindt u van de dienstverlening van het UFB?

Aanmelden

Wilt u als digitaal adviseur uw mening geven? Ga naar de website van het Universiteit Leiden Panel en meld u aan. Op deze website vult u straks de enquêtes in en kunt u de analyse van de onderzoeksresultaten bekijken. De eerste enquête start in mei en heeft betrekking op de cateringfaciliteiten van het UFB.

UPDATE

Al voordat het Universiteit Leiden Panel officieel begonnen is, is de eerste feedback ontvangen en verwerkt: de website en toekomstige enquêtes zullen afgenomen worden in zowel het Nederlands als het Engels om daarmee een nog bredere doelgroep aan te spreken.

Volgens de laatste stand van zaken (d.d. 6 juni) telt het panel 126 digitale adviseurs. Van hen is 57% medewerker van de Universiteit Leiden. De resterende 43% bestaat uit studenten, waarvan 60% bachelorstudent is en de overige 40% in de masterfase zit.

 

medewerker

student

W&N

24

9

FSW

16

13

HUM

9

17

FdR

5

9

BB

4

 

GGA

3

3

ICLON

3

 

UB

3

 

SOZ

2  

 

UFB

2

 

ISSC

1

 

LUMC

 

2

 

Laatst Gewijzigd: 21-06-2016